STILFULDE
STIKKONTAKTER

- i dansk design

 
Med E-Line Circle har vi skabt en helt ny serie stikkontakter og afbrydere, som naturligvis er 100% kompatible med dine eksisterende installationer. Det er derfor let og enkelt for dig, at skifte dine gamle stikkontakter ud og få noget nyt og smukt på væggene. Det moderne og tidsløse design er holdt i et minimalistisk udtryk, hvor kvalitet, enkelt- og eleganthed spiller en særlig rolle.
 
Farvekombinationerne står mellem hvid, antracit (sort) samt stål og kan kombineres alt efter smag og behag. Samtidig ligger E-Line Circle produkterne, på et prisniveau, hvor alle kan være med. Så ingen tvivl om, at Thorkild Larsen A/S - med E-Line Circle - vil sætte sit præg på væggene i de moderne, danske hjem.
 

UDSKIFT DINE

GAMLE KONTAKTER

- og få det, som du vil ha' det

 

Udskift hjemmets eksisterende stikkontakter med de nye kontakter fra E-Line Circle og få det præcis, som du vil ha’ det. Det stilrene designs skarpe linier kombineret med dets runde former fanger øjet på en behagelig måde. Sortimentet er bredt, og kombinationsmulighederne giver dig rig mulighed for at tilpasse det moderne design til netop dit hjem.

 
En stikkontakt er opbygget af tre dele. Rammen, kontaktdelen og tangenterne. Rammen sidder bagerst og er, som navnet siger, rammen. Selve kontaktdelen er den del, som man sætter ned i rammen og monterer ledningerne i. Det er her kontaktens funktion sidder. Tangenterne er dem, man trykker på og dem, der dækker kontaktdelen. Se de mange kombinationsmuligheder her
© 2009 E-linecircle - Moderne stikkontakter til moderne hjem
E-linecircle is a registered trademark